Att resa med båt och bil låter dig utforska nya platser, nya kulturer och nya maträtter. Det ger dig chansen att komma ut ur din komfortzon och kliva in i okänt territorium och bli överraskad av hur livet fungerar på andra platser. Förutom att vara spännande visar forskningen att resor är bra för kropp och sinne. Resan gör allt från att höja dina D-vitaminnivåer och minska sannolikheten för att drabbas av hjärtsjukdomar till att lindra stress och ångest. Dessutom kommer du att utveckla dina kunskaper och förbättra din kreativitet.

Det råder knappast några tvivel om att du har nytta av att resa, så frågan är snarare hur du ska resa och med vilket transportmedel. Ett förslag är att resa med båt under sommaren och upptäcka Sveriges vackra skärgårdar och sjöar. Sverige har omkring 270 000 öar och en 4800 mil lång kustlinje från norr till söder. På vintern passar det bra att resa med bil för att upptäcka världen på nära håll utan tidspress. Det bästa sättet att köpa bil är att besöka Holmgrens Bil och överväga någon av deras begagnade Hyundai bilar till salu. Holmgrens är inte vilken bilhandlare som helst, utan är inte mindre än ett av Sveriges största bilhandelsföretag med 60 år i branschen. Föga förvånande har de ett brett utbud av bilar från kända bilmärken och däribland Hyundai, som är rankad som en av de mest pålitliga biltillverkarna i världen.

Du har till exempel en begagnad Hyundai i30 5-dörrar från 2015 för endast 99 900 kronor. Denna modell är mycket prisvärd och är utrustad med användbara funktioner som eluppvärmd ratt och farthållare. Så vänta inte, besök Holmgrens Bil redan idag och gör ditt livs bästa bilaffär och börja upptäcka världen!

Börja resa och uppnå sinnesro

När du reser med båt och bil kan du snabbt uppnå du sinnesro och varva ner från vardagslivet bekymmer, speciellt om du bor i en hektisk stad där stress lätt kan ackumuleras. Det är en stor skillnad utforska världen i verkliga livet jämfört med att få den presenterad via internet, TV, dokumentärer och bilder. Inte minst stimulerar det dina sinnen med ny musik, språket på gatorna och de nya dofterna.